Персоналната промяна в състава на кабинета трябва да бъде .  Рокадата

...
Персоналната промяна в състава на кабинета трябва да бъде . 
Рокадата
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кой управлява Главчев или Борисов?! Отговорът е ясен, виновни са Христо Иванов и Кирил Петков

Персоналната смяна в състава на кабинета би трябвало да бъде. 

Рокадата провокира остри мнения от политици:

" Бойко Борисов предложи на министър-председателя на служебното държавно управление да смени външния министър Стефан Димитров поради неприятна връзка с сътрудниците си. Какво значи това, нямам никаква визия, само че един час по-късно външният министър беше към този момент заменен. Кой ръководи служебното държавно управление? Министър-председателят Главчев или Бойко Борисов? Отговорът, в действителност, беше явен още когато стана явен съставът на държавното управление. Управлява го Бойко Борисов, няма безусловно никакъв позор да го показва, а същинските виновници за това са Христо Иванов и " Демократична България " и Кирил Петков и " Продължаваме промяната, тъй като с техните тъпи хрумвания беше изменена Конституцията и по този начин дадоха властта в ръцете на Бойко Борисов. А тия, последните, са по-безсрамни и от Бойко Борисов, тъй като най-нагло се вършат, че нямат нищо общо. Но аз помня! Всъщност, всички помнят! ", реагира водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов посредством пост във Facebook.

Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " също насочи въпроси по горещата тематика:

" Това в този момент какво беше?

А/ на Главчев му е скучно вечер;

Б/ Вече даже не се крият;

В/ по-лошо: мислят си, че показват мъжката тежка дума на Бойко за пред електората?? ", запита Бориславова посредством пост в обществената мрежа.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също употребява Facebook, с цел да разяснява изненадващата рокада: 

" Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния министър председател Главчев, че в случай че не уволни външния министър " ще направя да се съобрази след това ". Сега да забележим дали министър председателят ще извърши нареждането. Борисов съобщи още, че ГЕРБ носи отговорност единствено за министъра на защитата.

Добави, че е предложил Асен Василев и Мария Габриел да останат в служебното държавно управление!

❓На кого и в какво качество водач на партия предлага и договаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да организира почтени избори равно далечен от всички партии!?

❓Някой има ли още подозрения чий е този сякаш длъжностен кабинет?

❗️Току- що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, подрежда му, заплашва...

Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които желаеме да се постави завършек на този модел на ръководство се обединим и го прекратим ", написа тя във връзка изявлението на Бойко Борисов, довело до промяната на Димитров с Митов.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР